Biografie

Tenor Pim van Drunen (26) staat al van kinds af aan op de planken. Zo mocht hij al op jonge leeftijd meespelen in diverse professionele musicals, waaronder de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Later ontdekte hij zijn aanleg en passie voor het klassieke repertoire en ging Pim Klassiek Muziektheater studeren op het conservatorium van Tilburg. Hij behaalde daar zijn bachelor- en (afgelopen zomer) zijn Master of Music diploma. 

Pim zong diverse opera- en operetterollen bij verschillende gezelschappen, waaronder dit jaar een hoofdrol in de moderne opera St. Louis Blues van Chiel Meijering. Ook soleerde hij in diverse oratoriumwerken (bij o.a. het Brabant Koor). Daarnaast zingt Pim regelmatig mee in het koor bij Opera Vlaanderen, Consensus Vocalis, Opera Zuid en volgend jaar bij De Nationale Opera. 
 

Samen met bariton Jop van Gennip vormt hij een klassiek zangduo onder de naam Kleine Mannen, Grote Stemmen hiermee brengen zij op een toegankelijke manier klassieke zang voor elke gelegenheid.